Welkom in onze virtuele stand!

Waar wilt u beginnen?

Neem contact op met onze experts
De DexMach aanpak
Onze klanten
Producten & Diensten
Marketplace aanbiedingen
#gogreen

De DexMach aanpak

Bij DexMach heeft u de touwtjes in handen om uw innovatie mogelijk te maken. Uw ambitie wordt vertaald in geautomatiseerde diensten, versterkt met deskundige coaching.

Onze aanpak is uniek:

  • Het vereenvoudigen van de cloud journey met veilige & eenvoudige bouwstenen,
  • het bieden van slimme inzichten en
  • cloud ‘value’ brengen zit in ons DNA

Die aanpak leverde ons de Microsoft partner van het jaar award op in 2020, finalist positie in 2021, jaarlijks succesvol geaudit als Azure Expert Managed Service Provider (MSP) en geweldige partners om mee samen te werken, zoals MIPS, itsme, Portima of de Vlaamse Overheid.

Wilt u zien hoe de magie van DexMach zich in de praktijk ontvouwt? Kijk dan eens naar onze video’s:

Onze klanten, onze partners

We hadden de kans om grote klanten te begeleiden op hun cloud-journey, zoals MIPS, itsme, Portima, de Vlaamse Overheid, en vele anderen. Allemaal met innovatieve cloud ambities en uitdagende ideeën die de wereld waarin we leven vormgeven en een betere plek maken.

itsme® heeft het hele digitale leven tijdens de lockdown gemakkelijker gemaakt, met respect voor de privacy. Er is een ecosysteem opgezet om de toename van het aantal tests te beheren en ervoor te zorgen dat de resultaten efficiënt worden gedeeld. itsme® en DexMach – verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de module voor gebruikersbeheer – hebben ervoor gezorgd dat het medisch personeel in ziekenhuizen en bejaarden- en verzorgingstehuizen gemakkelijk toegang heeft tot het door MIPS ontworpen platform.

Lees het persbericht

MIPS heeft GLIMS ontwikkeld, het COVID-19-proof Laboratory Information Management System (LIMS) dat klaar is om 12.000 COVID-19 testen per dag te testen. Een mooie samenwerking tussen MIPS, Eurofins en Amaron, waarbij DexMach heeft gezorgd voor een gedegen cloud infrastructuur. Gehost in de cloud als SaaS product – veilig, eenvoudig, betrouwbaar, snel en schaalbaar.

Lees het persbericht

Producten & diensten

Marketplace aanbiedingen

2-dagen discover sessie: Veilige cloud architectuur

Evalueer de veiligheid van uw cloud omgeving en architectuur van uw oplossingen. U krijgt onmiddellijk een rapport met top risico’s en helpen met uw security roadmap.

  • Discovery workshop: leer meer over ingebouwde beveiliging en hoe deze kunnen helpen tegen cybersecurity aanvallen.
  • Secure & Well-Architected Survey: onderzoek uw ‘cloud workloads’ samen met onze experten met het oog op een veilige architectuur.
  • Cloud Compliancy Scan: evalueer uw huidige cloud omgeving en krijg een direct rapport met uw top beveiligingsrisico’s en hoe deze op te lossen.
2-dagen discover sessie: Slimme kostinzichten

FinOps helpt organisaties en overheidsinstanties om de zakelijke waarde van cloud te vergroten door technologie-, bedrijfs- en financiële experts samen te brengen om de juiste beslissingen te nemen.

  • Discovery workshop: leer hoe FinOps kan helpen om grip te krijgen op uw koolstofemissie plan en uw operationele kosten te verkleinen.
  • Cost Optimzation & Well-Architected: onderzoek uw ‘cloud workloads’ samen met onze experten met het oog op kostenoptimalisatie.
  • Smart Cloud Insights Rapport: krijg inzicht en bespaar kosten met “right sizing”, “shutdown” besparingen en andere optimalisaties

#gogreen

De grote cloud providers, zoals Microsoft, zijn koplopers op het gebied van duurzaamheid! Zij bereiken betere duurzaamheidsdoelstellingen vooral door hun schaalgrootte. Zij kunnen betere technologische innovaties integreren, zoals energiemonitoringtools, serveroptimalisatietechnieken, virtualisatie, multitenancy en machine learning, en zij kunnen de aanschaf van goedkope groene energie financieren waar die beschikbaar is. Door naar de cloud te migreren, ondersteunen we bedrijven bij het verkleinen van hun CO2-voetafdruk en besparen we kostbare energie. En door die weg in te slaan, sluiten we ons aan bij Microsoft in hun verschuiving naar 100% hernieuwbare energie. Dat betekent tot 98% minder koolstofuitstoot en 93% minder energieverbruik voor de IT-activiteiten van uw bedrijf. De overstap naar de cloud kan dus voor de meeste organisaties een positieve impact hebben op de koolstofvoetafdruk. Dit is een evaluatie die DexMach zal integreren in de evaluatieanalyse van cloudmigratie voor klanten in de toekomst.

We zijn allemaal verbonden, moeten ons verbonden voelen en zijn meer verbonden dan we ons eigenlijk bewust zijn. We kunnen nadenken over verbondenheid met de gedefinieerde bedrijfswaarde en hoe we kunnen samenwerken om die waarde te leveren. De return on investment kan niet meer beperkt worden tot een maandsalaris alleen.

Masterclasses, competentiemeetings en uitdagende projecten zorgen voor energie op technisch vlak. Geluk voor de teamleden rond de jobbetrokkenheid is even belangrijk! Laten we het voorbeeld nemen van ons DexMove-programma: we moedigen ons #OneTeam aan om de wereld te verkennen en te gaan sporten, geholpen door technologie om ons groen en gezond te houden, en we hebben er een beetje een competitiesausje bovenop gedaan. En omdat “Sharing is caring”, hebben we het DexMove-programma beschikbaar gemaakt voor iedereen die op zoek is naar een IT-ondersteund, bedrijfsbreed sport- en gezondheidsprogramma.

Inzichten creëren om “groene” rapporten te hebben. Onze groene paden leiden niet alleen naar de cloud, ze reiken op vele manieren de wereld in. Door naar de cloud te migreren, ondersteunen we bedrijven bij het verkleinen van hun koolstofvoetafdruk en het besparen van kostbare energie, en door dat pad te bewandelen, sluiten we ons aan bij Microsoft in hun verschuiving naar 100 procent hernieuwbare energie. Enkele voorbeelden:

  • Meer elektrische auto’s in de pool. We hebben momenteel een 50/50 verhouding tussen puur elektrische auto’s en auto’s op brandstof, en we streven naar 75 procent elektrische auto’s tegen het einde van 2022.
  • Eco-insights als extra laag bij cloudbeoordelingen om de voordelen van cloudmigraties te evalueren.
  • Wij ondersteunen diverse initiatieven voor ontbossing, biodiversiteit en bijenbescherming in Europa en de rest van de wereld om klimaatverandering tegen te gaan. Voor elke klant starten we iets nieuws op. Daarnaast ondernemen we voortdurend acties om ons aan te passen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN.
  • Werken op afstand met een “waardevolle tijd op kantoor”-beleid.

Want to know more? Have a chat with us!

Glenn Mattys

Glenn Mattys

Head of Customer Innovation

Plan a call with Glenn
Glenn Mattys

Filip De Byser

Cloud Managed Services

Plan a call with Filip